CODRIA este povestea naturii, transpusă în obiecte pe care le folosim zi de zi. Sunt produse care împlinesc și completează nevoia de apropiere a omului cu mediul natural care îl înconjoară.


Pentru noi, natura este sursă de inspirație și energie, așa că am luat simboluri și povești și le-am transpus pe lemn, ca să te însoțească în viața de zi cu zi, și să-ți amintească în orașul aglomerat de plante, de animale, de păsări.


Produsele CODRIA sunt bijuterii, butoni, ornamente și decorațiuni, magneți și mărturii pentru nuntă, semne de carte, figurine și kit-uri de creație, toate inspirate de natură și create ca să impresioneze și să aducă bucurie.


Urmărim să te surprindem continuu cu produse noi și încărcate de semnificație. De asemenea, preluăm comenzi pentru orice produs personalizat pe care ți-l dorești.

Produsele CODRIA sunt disponibile național și internațional.


Mai mult decât atât, CODRIA este locul în care vei găsi nu doar produsele care te vor conecta cu natura, dar și spațiul în care vei întâlni prietenie și armonie.

In spatele brandului CODRIA ne aflam noi, Anca si Alina - CODRIA’s girls, cum ne place să ne numim -, iar împreună avem misiunea de a aduce natura mai aproape de tine :)


Abia așteptăm să te cunoaștem !